Cipelići – heklane bebi starke – Danijela’s crochet

U Srbiji (barem za one koji prate) je u poslednjih nekoliko godina količina proizvoda izrađenih ručnim radom u ogromnom porastu, a rukotvorine se prožimaju kroz različite oblasti tkanje, drvenarija, keramički proizvodi, pletenje, heklanje… 

sewing-needle-541737_640

Pixabay

Zašto smo naglasili heklanje drugom bojom?

Kada vam neko spomene odeću i obuću za decu napravljenu ručnim radom prva pomisao je „Aha, to je sigurno baka isplela“.  Međutim, da se odeća i obuća ne kreiraju samo tehnikom pletenja, već i tehnikom heklanja pokazuje sve veći broj „heklačica“ čije radove možete pronaći pre svega na društvenim mrežama (facebook, instagram, pinterest…) ali i na drugim sajtovima za prodaju. Naravno kvalitet radova heklanjem i pletenjem nije isti, puno je različitih detalja koji utiču na to (veština, iskustvo, zalaganje, vunica, igle…).

Kao što je napomenuto u prethodnom pasusu, heklanih radova je na društvenim mrežama u izobilju. Postoje naravno mnogi radovi koji su nekima lepše, nekima manje lepše urađeni, neki su radovi realno predstavljeni publici, neki možda i ne, neke heklačice rade radove sa mnogo više iskustva, neke sa mnogo manje, ali jedno je sigurno, gotovo svaka roba će naći svoga kupca.

Među mnogobrojnim heklačicama uvek se izdvoje neke koje su bolje i koje su po ocenama publike i samim radovima na neki način predvodnice ove skupine. Među tim predvodnicama u ovom članku ćemo predstaviti fejsbuk stranicu jedne od njih. Reč je o stranici Cipelići – heklane bebi starke – Danijela’s crochet .

Ova stranica je napravljena pre 4 godine i kao i svaki novitet na tržištu bilo je potrebno dosta vremena da se proizvodi stranice Cipelići – heklane bebi starke – Danijela’s crochet predstave na tržištu u najboljem svetlu. Pre svega zahvaljujući Danijelinim trudom, zalaganjem i prethodnim iskustvom, nastali su radovi koji su već prvim pojavljivanjem zainteresovali publiku.

Na početku su to uglavnom bile starkice za bebe (najpreciznije modeli Converse starkica u heklanom obliku). Kasnije se asortiman proizvoda proširivao i kvalitet usavršavao, pa tako danas na fejsbuk stranici možete pronaći: starkice (kao osnovni proizvod), kapice, čizmice, odeću, komplete, trakice za devojčice i mnoge druge proizvode. Svi ovi proizvodi su predstavljeni kroz neku novu ideju, nekim crtanim junacima, elegancijom što ćete moći da vidite u videu ispod.

Primarna ciljna grupa jesu bebe i deca, ali na stranici se mogu pronaći i različiti proizvodi za odrasle pre svega kape i starke.

 

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

Sigurni smo da ste kroz ove fotografije i prethodni video i sami videli koliko je truda i rada uloženo u kreiranje ovih radova. Nadamo se da će rad ove stranice potrajati i uvereni smo da će se na ovoj stranici pojaviti veliki broj novih i kvalitetnih proizvoda.

Ideja je uvek mnogo, konkurencija je svakim danom sve veća i heklačice napreduju iz dana u dan. Pred nama su hladniji dani, a kao što i sami možete da vidite izbor odeće i obuće za vašu decu i vas je preobiman, kako na ovoj stranici tako i širom društvenih mreža.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s